3.8.2016

Uus Skede tuunaukseen

Tytär täytti 6 ja toiveena oli kunnon skede.
Aiemmin on skeittailtu kirpparilta ostetulla markettilaudalla jonka ominaisuudet eivät kovin kehuttavia ole. Se on liian lyhyt ollakseen vakaa ja trukit liian jäykät että käännökset onnistuisivat. Käynti Ponkesin skeittipakun skeittikoulussa vahvisti intoa siinä määrin että tokkiinsahan vanhemmat hyvää harrastusta haluaa tukea ja eikun kaupoille.
Skeittien kuosimaailma ei varsinaisesti ole 6 vuotiaille lapsille suunnattu. Oli persettä ja tissiä ja epäilyttäviä lääkekuoseja. Yhtään prinsesoille suunnattua ei löytynyt :)
Ongelmia tuotti myös skeden leveys. 6 vuotiaan jalka on aika paljon voimattomampi kuin aikuisen ja vaikka eräs helsinkiläinen skeittikauppa muuta väitti, on olemassa myös kapeampia lautoja jotka luonnollisesti sopii paremmin pikku kintuille. Ponkesista löytyi muutamaakin kapeampaa mallia ja koska kunnon skedet on melkoisen arvokkaita onneksi löytyi myös complete koossa 7,25 (yleensä ostetaan dekki, trukit ja pyörät erikseen, complete on valmis paketti peruskamoilla ja hinta halvempi) Jäätävä hinta silti, 125€


No mutsihan oli päättänyt saada lapselleen hienon skeden joten maalatahan se piti. Yön pimeinä tunteina hommaan oli ryhdyttävä että yllätys säilyy.


Trukit irti, pinnan pyyhintä sinolilla ja maalarinteippiä reunoihin. (kannattaa aina hyödyntää jo olemassa olevat mahdolliset detaljit)


Pari kukkatarraa pohjaan ja pohjamaalia pintaan. Todella ärsyttävästi kannun suutin oli hintsusti tukossa ja sain pintaan muutamia ärsyttäviä pisaroita.


Sitten vähän taikaa ja erivärisiä maaleja.


Tarra oli lahjansaajan harras toive ja se oli ainoa minkä sain ilmaiseksi.Koeajolla. Kuvaajana iskä joka on itsekkin laudalla 20 vuoden tauon jälkeen.
Äiti lupaa jättää skeideilyt sikseen. Viime kesänä kokeilin noin puoli metriä ja päädyin sairaalaan vasemmasta silmästä hävittyä näön :O
(Kaikki hyvin, sain vaan kunnon tällin)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja on mukava lukea, jätä ihmeessä omasi