7.4.2014

Kevätmessut 2014

Olen käynyt näillä messuilla vuoskaudet ja joka kerta petyn. Ja joka vuosi kuitenkin raahaudun katsomaan josko Nyt.
Siispä tänäkin vuonna tuli messari koluttua. Ei ihan turhaan koska niillä suurimmilla osastoilla eli kodinkoneosastoilla sain myyjältä kaivatun malliselle jääkaappi-pakastimelle niin hyvän hinnan että ostin.

Messujen puutarha osio alkaa olemaan jo naurettavan pieni. Tai kai puutarhan ja pihan tärkein elementti sitten on palju, ainakin niin voi päätellä näiltä messuilta tänäkin vuonna.

Ei koskettanut Esim tällainen näkymä. ihan kivat pallot toki mutten keksi painajaismaisempaa katetta puutarhaan kuin lasi. Ai että miten olis kiva pitää puhtaana. Ja muutenkin, olis sellai kiva ja turvallinen antaa lasten kirmata. Alue oli kaikkinensa silkkaa haaskuuta. Ei koskettanut ei. Ja oikeesti noi miljoonat tulppaanit (ja vain ja ainoastaan tulppaanit) noihin lavan kauluksiin. wuuu, aika uutta. ;)Jotenkin suorastaan alkoi kyrsimään että niin isot voimavarat oli tuhlattu noin mitään sanomattomaan hajuttomaan ja mauttomaan. Se hirvitorni oli hauska mutta miten sekään puutarhaan liittyi? ehkä jollekin kartanolle joo.

Aarteitakin löytyi:Odotan innolla että pääsen maistamaan merikaalia jota kylvin jo viime vuonna onnistumatta.
Mukulapähkämön maku kiinnostaa myös kovasti. Juurimukulat ainakin ovat lystin näköisiä. Samalla myyjällä oli nerokas lämmitys systeemi kasvihuonetta/ kasvilavaa ajatellen. En aikonut kirjoittaa koko messuista joten en kuvannut sellaisella otteella mutta tähän nyt ainakin itselleni muistiin tuote heidän nettikaupasta.


Miunmaunmukkaan olivat nämä kasvihuone/pihakartanot/tai jtn. Mielelläni pötköttelisin näissä kirjan kanssa tomaattien tuoksussa trooppisessa lämmössä.Todella laimeat messut jälleen kerran. Ihan ihme kojuja myymässä sitä sun tätä. Eli ensi vuonna taas kohti pettymyksiä. Toisaalta mukavaa saada samasta paikasta Hyötykasviyhdistyksen, Maatiaisen ja Isoäidin kasvien siemenet. Eikä ne taimikauppiaat huonoja ole. Tiedän vain kokemuksesta että voi olla hippasen kypsää pitää hengissä impulssiostoksiaan sinne kesäkuun lähettyville. Toisaalta tällainen on paitsi kaunis myös näppärä. Kun takatalvi taas iskee sen saa verraten helposti turvaan. Ja voiko mennä vikaan jos samassa on lemmikkiä ja kirjopikarilijaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja on mukava lukea, jätä ihmeessä omasi