1.4.2013

Oktonautti naamareitaTörmäsin Pinterestissä hauskoihin kaavoihin Octonauts hahmoista.
Siihen yhdistyi askartelukaupan alesta -70% alella ostettua askarteluhuopaa ja viereisestä roinakaupasta eurolla 6kpl löytyneet loistavan väriset siivousliinat ja tietty pikkasen höyrähtänyt mutsi.
Olen aina ihmetellyt miksi tehdä itse jotain brändi roinaa mutta nyt höyrähdin ihan täysin ja olin niin ossina ja innoissani etten pystynyt pidätelemään. Oktonautit on ihan huippuja.Ensimmäisenä tein Kapteeni Valkosen ja muistin miten ärsyttävä ompelukoneeni poljin on. Koneella ei pysty ajamaan hiljaa joten jälki on väkisin hippa nykivää. Polkimen sisältä tuli purkaessa mustia kiekkoja muruina ja luulen juurikin näiden keikkojan ositaisen puuttumisen olevan syynä. Etsinnässä siis ikiaikaisen Evan poljin.

Loput maskit päädyin liimaamaan ensin ja ompelemaan vain vahvistuksen kumppareille ja ympäryksen. Tessalle tein hiuksiin kolon oikeille pinneille joita voi vaihdella. Muokkasin kaavoja hiukan enkä seurannut muutenkaan ohjeita juurikaan. KAAVAT löytyvät täältä.

EDIT:
Tässä kun naamareilla on nyt leikitty hyvä tovi on pätkähtänyt päähäni että isompien lasten kanssahan nuita olisi tosi hauska askarrella yhdessä kartongista!

5 kommenttia:

 1. Oli pakko avata tämä sivu, kun huomasin otsikon blogilistalla. Nelivuotias poikani on aivan hulluna Oktonautteihin ja höpöttää vähän väliä Kapteeni Valkoisesta ja Oktopodista. On aivan vakuuttunut, että Oktonautteja on olemassa, eikä siihen auta äidin perustelut.. Mainoita nämä tekemäsi naamiot! Ehkei kannata näyttää näitä kuvia pojalle tai minut vielä komennetaan väsäämään samanlaiset.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. P.s. Piti tutustua myös muihin kirjoituksiisi ja päätinkin saman tien liittyä lukijalistallesi. :) Tervetuloa vastavierailulle Muonamiehen mökille http://muonamiehenmokki.blogspot.fi/

   Poista
  2. Kiitos! Vastavierailulla käyty ja käyn uudelleenkin

   Poista
 2. Teimme päiväkodissa näitä lasten kanssa värillisistä kartongeista vappunaamareiksi, onnistuivat mainiosti :D

  VastaaPoista

Kommentteja on mukava lukea, jätä ihmeessä omasi