27.8.2012

Keuliva mopo

Viikonloppuna oli Kallen kukkatarhalla sesongin lopetusmyynti. Kaikki taimet 90 senttiä kappale.
Lauantain olin töissä ja sunnuntaina sitä mieltä etten sinne mene kun en mitään kasveja oikeastaan halaja. Käytiin Vermon kirpparilla missä sain ystävällisen myyjän luvalla ottaa kuvat samanlaisen ompelukoneen kuin itsellänikin on käyttöohjeesta. Je!
Kone on vuodelta 1964. Siinä on hienoja koristeompeleita joiden käyttö on aina ollut vähän tuuripeliä, siispä todella ilahduin kun sain käyttiksen kuvattua.


Asiat johtivat toiseen ja kurvattiin Kallelle.
Ensimmäsen pöytärivin ajan ajattelin että katselen kasveja kaverin pihaan kun hän niin oli pyytänyt. Toisen pöydän kohdalla alkoi jo vähän into nousta ja siitä se sitten taas lähti.

Lopputuloksena mukaan lähti yhteensä 70 tainta. Kumppani keksi että ostetaan yrttejä ikkunallekkin, joten niitä on luvussa noin 15. Pari kymmentä meni sinne kaverin pihalle ja loput kartanon maahan. Puutarhapökiö indeed.Edit a.k.a. välihuomio:
Kävin ostamassa koirallemme ruokaa eläinkaupasta ja eteeni sattui asiakas joka osti kärryllisen erilaisia herkkuruokia kissalleen. Yksittäispakattuina metalliin. Maksoi niistä 160€.
Mun taimet maksoi yhteensä 51 ja hilut päälle ja sentään elävät vuodesta toiseen. Uskoisin että osa lemmikkien valtavasta hiilijalanjäljestä tulee juurikin noista yksittäisannospakatuista metallitölkeistä.
Pieni huomio vain että pökiöyttä on monenmoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja on mukava lukea, jätä ihmeessä omasi