3.6.2012

Vermo

Kirpparit on myös paitsi ihania kaman hamsteroimis myös mainioita taimien pyydystyspaikkoja. Vermon takapaksikirpparilta mukaan lähti juuri lätäkköön mätkähtänyt kesämekko (50senttiä) ja 4 rehua(10€)

Kirahvinkukasta en ollut ikinä kuullutkaan ja ostin sokkona myyjättären kehujen perusteella. Googletuksen mukaan tuli hyvä ostos! Saksan- ja siperiakurjenmiekat tulivat myös mukaan vaikka taitaa molempia pihalla jo ollakkin. Kurjenmiekat on vaan tosi mageita kasveja, niitä saa olla paljon. Pidän niiden mätäsmaisesta lehdistöstä yhtä paljon kuin itse kukistakkii. Ihania! Joku tuntematon Daalia tuli myös mukaan ja oli niin upeassa kasvussa että myöhemmin harmitti etten ostanut enempää. Kaikissa kasveissa oli todella hyvät juuret. Ja jakotaimet nyt tunnetusti (tai ainakin mun mielestä) ovat paljon elinvoimaisempia kuin siemenestä laitetut. Hyvä mieli tuli.
Taimistolla oli -50% kaikki havut ja haettiin sieltä yksi yli metrinen marjakuusi hintaan 9€

Tämä kuva on otettu juurikin kurjenmiekkapuskan läpi, siitä vihreät feidit.

Omenapuiden kukinta alkaa olla lopuillaan, kuva on pari päivää vanha, mutta en tiedä voiko noita kukkia edes olla enempää. Jos tulee omenaa ja luumua samassa suhteessa kuin on kukkaa pukannut on meillä edessä yltäkylläisyyden ajat.


Vielä tunnustus. Olen suhtautunut ylimieleisesti ja nimitellen vuorenkilpiä kohtaan. Haukkunut läskilehdiksi ja pitänyt mitättöminä nurkkien täytteenä.
Tänään ne katsoivat minua metrisellä varrella tällaisilla kukilla. (kamalat värit johtuu kännykkäkameran käytöstä)


Anteeksi vuorenkilvet. Olette upeita ja vaatimattomia kasveja. Täydellisiä niihin nurkkiin mitä ei jaksa sen koommin hoitaa ja ikivihreitäkään ei ole koskaan liikaa.Kuuntelen tässä kirjoitellessani DJ Bunuelin El Mundo lähetystä Radio Helsingin nettisivuilta ja täytyy sanoa että tämä ihminen on onnellinen. Ihanaa, laadukasta monipuolista ja sydämellistä musaa. Suosittelen kaikkia Bunuelin ohjelmia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja on mukava lukea, jätä ihmeessä omasi