28.6.2012

kun täti tarroista innostui


Meillä on keittiön seinässä ollut pitkään iso reikä. Pitäis paklaa mut ei oo ollu pakkelia eikä yhtään intoakaan. Olemme rempanneet kämppäämme jo paljon eikä into oikein riitä pikkujuttuihin. No, kyllähän se pirun ruma se reikä on. Että jollain tarttis peittää. Mökillä olis just sopivan kokoinen peili mikä peittäis keittiön välitilan reikineen näppärästi. Mutta se on siellä mökillä ja mä oon täällä.
Helsingin retkellä kävin uudessa krääsäkaupassa josta ostin kontaktimuoveja töitä varten. 1+1=2 ja työt saa keksiä uuden ratkaisun mä vetäsen ton tarran tohon.
Ja niin se mopo lähti omiaan kulkemaan ja tarraa tuli seinän lisäksi kaappiin ja kaikkialle. Ylijäämä pikkupaloista leikkasin lapsen leikkeihin laastareita (hitti)
Hyvä mopo! Sun ansiosta sain samalla siivottua keittiönkaapeista vuosikerta herkut kompostiin ja ensimmäisen kerran muuton jälkeen vähän jopa järjestin kaappiloita. Pussit kiinni klipsuilla niin pysyy tavarat tuoreempanakin. Klipsut kiinnosti muitakin.


MUOKS:
Heti seuraavana aamuna kävin tiskikaapin kimppuun. Vaikka kaapit näyttävät todella likaiselta ne eivät ole. Ne on juuri pesty höyrypesurilla mutta joku älypää on petsannut ne tuollaisen 'kauniin' kusen väriseksi vuosien saatossa. Kaapit ovat talon alkuperäiset 50-luvun täyspuu

kaapit ja suuri ihastuksen aiheeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja on mukava lukea, jätä ihmeessä omasi