5.4.2012

Kreisishoppausmestoja

Uusille kasveillehan ei tosiaan ole tarvetta eikä oikein tilaakaan mutta ei se estä puutarhakilipäätä silti lähtemästä oikein ulkomaille Tyrin kukkamarkkinoille! Monta vuotta olen hingunnut matkaan, ehkä tänä vuonna toteutuukin.
Annalan taimitorilta on viimevuosina tullut haalittua ihania ihania imiköitä ihanalta myyjältä ja toki mukaan tarttuu aina jotain muutakin. Niinkuin viimeksi monivuotinen pinaatinsukulainen jota en yhtään muista minne istutin.
Maatiaisen Kevättaimipäivä 25.5.2012 kello 12-19 On tietysti myös listalla. Viime vuonna ostin sieltä kerrottua pikkutalviota ja monta pikkipikkitaimea kevätkaihonkukkaa. Ainakin. Kasseja oli kyllä useampi mutta muistikuvat sisällöistä hämäriä. Kallen kukkatarhallakin tapahtuu jänniä. Täytyy sielläkin käydä pistäytymässä. Kalle ja Kallen henkilökunta on ihan huippuja. Kaikki paikalliset taimimyyjäiset kolutaan tietty myös läpi, mutta niihin löytää tiensä vain tsägällä. Useita niitä kuitenkin järjestetään ja siellä ja täällä, eli osumamahdollisuudet on hyvät. Kumpulan Kyläjuhlat, Mosa herää ja muut kyläjuhlat on paitsi ihania ilmapiiriltään ja kirppistarjonnaltaan myös hyviä taimien bongauspaikkoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja on mukava lukea, jätä ihmeessä omasi